Allt är inte invandrarnas fel

​Jag är en människa som spenderar många timmar per dag på Facebook och andra sociala medier. Jag läser otroligt många inlägg varje dag. Det jag ser och tycker är så olyckligt är att så fort det händer något negativt i samhället så skylls det på invandrarungdomarna.  Utan att det ens nämns i visa inlägg är det en del som lägger skulden på dem utan att varken ha en större inblick i det som hänt eller har fakta på det.. 

Det finns väldigt många svenska ungdomar som också hamnat fel i livet och som gör saker mot andra som man inte borde göra.  Det finns många brott som faktiskt inte invandrare har med att göra.  

Jag tycker det är väldigt olyckligt att alla invandrare dras över en kant så fort det händer något i samhället. Innan man uttalar sig tycker jag att man ska skaffa sig fakta och se det för vad det är.  Det finns också många invandrare som är otroligt tacksamma för att vara i Sverige och gör allt i sin makt för att anpassa sig till vårt land.  Det är klart att det finns invandrare som står på andra sidan och inte vill och försöker anpassa sig,  Men det jag menar på att det även finns Svenskar som gör fel och står för brotten. Varför ska det första man läser är att : Det var säkert en människa med invandrarbakgrund som gjorde det här? 

Vist att statistiken säger att det oftare är invandrare som begår brott  men det betyder inte att det alltid är så. 

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer