Alla tillsammans igen 

Två små trötta tjejer framför tvn på madrassen.

Nu är vi alla tre tillsammans igen. Dem kom hem kring 14:00 tiden och sen dess har mamma varit här en stund och vi har fixat och donat lite nu ligger dem små på madrassen. Väldigt trötta så får se hur länge dem orkar vara vakna innan dem behöver sova. Känns verkligen tidigt om dem skulle somna nu så vi får hoppas dem håller sig vakna en stund till så att dem inte vaknar super tidigt.

Energin över lag hemma hos oss är väl inte direkt på top, även jag är ganska trött på något sätt. Nu är det bara att försöka ladda om för en ny vecka.

Det är faktiskt ganska skönt att ha båda barnen hemma igen. Man känner sig inte riktigt hel då en av dem är borta. Även om man vet att dem alltid har det super bra med mormor och morfar sin. Det är liksom skönt att ha dem båda nära sig ändå.

Beroende på när Emilia väljer att gå i säng kanske jag tar mig en liten mini spa stund och rakar benen klart, hann bara göra ett ben klart innan min elektriska rakhyvel fick slut med batteri. Kanske lägger en ansiktsmask med. Får se hur mycket tid jag får på mig osv. Ska i alla fall försöka slänga i mig ett par toast då jag är galet sugen på det.

Nej nu ska jag mysa med Emilia innan jag ska byta till pyjamas på henne. Sen får vi se hur länge hon får för sig att vara vaken.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar