Störst bäst och vackrast

Har inte hunnit blogga något om våran lilla Road trip som tog oss ner till Örnsköldsvik mer känt som Övik. Efter en Busstur på ca 1,5 timmar med mycket snack och så var vi äntligen framme i övik. Väl där vart det en svin kall promenad till max, kan säga att jag stack ut i min blåa hv tröja genimot alla röda modoiter. Matchen va jämd och bra och slutade med att Thörna satte sin straff och hv kunde åka hem med 2pinnar i bagarget.

Sen ska tilläggas att jag höll på att få pucken i skallen efter matchen också. Per Ledin min tyckte väl att jag hade så fin tröja att jag förtjänade match pucken.

En riktigt trevlig resa med riktigt med ritkigt trevligt folk. Lika mycket snack om inte mer på vägen hem som vägen ditt.

Va duktigt trött när jag vaknade på onsdag morgon så jag stannade hemma och sov någon timme extra och sen for jag på stan, kan väl inte säga att jag handlade julklappar direkt men det var inte det som var tanken utan det blev några saker till mig själv i stället (som vanligt), Vilket var väldigt behövligt, eller nja kanske inte men det var saker som jag tyckte att jag kan unna mig.

TJOHO OCH HEJ!!!