9 obeskrivliga månader

Kan inte riktigt förstå att mina små tjejer i dag blir 9 månader. Det känns helt galet. Tiden har bara flugit. Dem tar verkligen steg varje dag nu och utvecklar sina förmågor i rasande takt. Man ser också mer och mer utav deras personligheter. Det är sjukt coolt.

Vagnen trivs dem fortsatt bra i och det är väldigt skönt för mig. Emilia har den senaste tiden börjat sova väldigt bra i vagnen efter förmiddags promenaderna. Det kan bli över 2 timmar visa gånger. Det som börjat bli lite av en utmaning är dock att dem sover så olika tider på dagen.

Nätterna ser ganska lika ut fortfarande dem är vakna tills jag går och lägger mig oftast men dem ligger då i sina sängar från ca 20.00 och tittar på sina barnprogram och är hur snälla som helst. Sen sover vi till 09.00 oftast om vi inte ska göra något speciellt på förmiddagen. Oftast bara varsitt uppvaknande för lite mat. Och det kring 5 tiden. Så vi sover över lag väldigt bra och har inte speciellt svåra kvällar.

Vi har även ny byt ut babyskydden till riktiga bilstolar. Det känns ganska galet då dem ju va så små då dem kom. Det ser ut som dem dock åker väldigt bra och trivs i sina nya bilstolar vilket är skönt.

Vi tränar på att sitta där Tindra är steget före. Snurrar från rygg till mage gör båda två för fullt. Emilia är den som har lättast för att ta sig tillbaka dock.

Tjejerna äter minst ett mål fast mat per dag. Gärna två. Siktar på att även ge gröt till frukost dem dagarna vi inte ska i väg tidigt.

Dem är överlag väldigt lätta att ha med sig på egentligen alla det tänkbara saker. Dem är väldigt nyfikna och tar världen med storm.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar