8 månaders uppdatering

I dag då detta publiceras har tjejerna nått 8 månader. Bara 1 vecka kvar innan dem varit på jorden lika länge som jag var gravid med dem. ( dem är födda 3v förtidigt) Det känns faktiskt helt sjukt. Tiden har verkligen gått fort.

Tiden mellan 7 och 8 månader tycker jag det börjat hända en hel del saker. Dem har blivit mer och mer som små människor. Det händer saker jämt. Man får verkligen hänga med i svängarna nu för tiden.

Numera sitter båda väldigt bra i barnstolarna vilket är väldigt skönt. Dem rullar även från rygg till mage båda två. Emilia är lite duktigare på att ta sig''''''''

v tillbaka på rygg medans Tindra är lite mer okontrollerad och oftare slår huvudet då hon försöker.

Emilia har ärvt lite av min iver att vara vaken på kvällstid men då hon väl somnar så sover hon väldigt gott.

Bara här om natten sov Tindra sin första natt i eget rum vilket gick hur bra som helst. Vilket är skönt då Emilia som sagt kan vara lite svår att få att sova.

Dem äter minst 1 mål/dagen riktigt mat nu mera. Dem har även på det senaste fått börja dricka vatten till det.

Emilia är även ett stort fan av grötklämisar och jag har därför testat att göra egna vilket jag tror gick hem bra hos tjejerna.

Att åka bil är inga som helst problem. Vi har varit i väg på några resor till fjällen och så länge dem får se barnprogram på ipaden så är det inga som helst problem.

Vagnen är fortfarande att föredra till att vila i under dagarna. Där trivs tjejerna verkligen bra vad det verkar. Dem älskar även att hänga med ut på äventyr med mamma sin.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar