5 månadersuppdatering

Barnens utveckling
Den senaste tiden har det verkligen hänt saker hos båda tjejerna. Man verkligen märker att dem blir mer och mer människor. Tindra har börjat med väldigt mycket ljud på det senaste både höga ljud då hon är missnöjd och lite mer lågmälda ljud då hon sjunger och pratar. Tindra har även fått en väldigt stabilitet i sin lilla kropp. Vi har därför provat några enstaka gånger med att hon fått sitta i stolen som ni ser på bilden.

Emilia har varit i full färd med att rulla från rygg till mage. Hon har legat en hel del på sidan och ett fåtal gånger rullat över helt på magen. Hon vet numera också hur hon tar sig tillbaka till ryggläge från sidan.

Båda tjejerna sover hela nätter merparten av nätterna.

Jag
Mitt fokus är just nu mest att bara följa med i deras utveckling och ta dagen lite som det kommer och framför allt inte ha så stora krav på mig själv.

Funderingar
Just nu är det inte så mycket funderingar hos mig jag försöker bara leva med och ta det eftersom. Snart ska vi börja planera dop det är väl där funderingarna om musik upplägg osv börjar komma.
Sämsta

Det sämsta är att vi har hunnit dra på oss tjejernas första förkylningar. Det är väl något alla små råkar utför för eller senare dock men ganska jobbigt ändå.

Bästa
Just nu är det absolut bästa att vi har möjlighet att spendera så mycket tid med flickornas mormor och morfar. Just nu umgås vi mer eller mindre dagligen. Relationen flickorna får till dem är för mig super viktigt och att vi bygger på den nästintill dagligen är för mig väldigt fint.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer