3 dagar ca 8 läkare senare

Tre dagar av rätt mycket kaos kan man sammanfatta det. Började i måndags eftermiddag då jag hade en tid på vårdcentralen, för att prata om min huvudvärk.

Det slutade med ett antal timmar på akuten, eller inte slutade där utan måndagen slutade där. Efter typ 5-6h så hade jag efter ett antal blodprover och andra prover så fick jag ett papper i hand med två nya remisser om nya besök och ett recept på smärtlindring. Då var la klockan si så där 21.30 ca. Så var bara hämta ut pillerna och åka hem och sova.

På Tisdagen var det dags för ett nytt ställe, skulle till Ögon akuten för att kolla så huvudvärken inte kom från synnerven. Efter att typ 5 läkare kollat på det så visade det sig att det inte handlade om det.

I morse var det dags för ett besök på Medecin akutens dagvårdsenhet. Vilket kändes som ett bra mycket onödigt besök då den läkaren gjorde exakt samma tester som läkaren på akuten hade gjort. dyrt vare också. Gick därifrån med en ordentligt dos Naproxen och en MR remiss.

Så är jag smärtfri nu? Svar nej. Men det är i alla fall under kontroll.
Vet jag vad detta beror på? Svar nej där med. Men det får tiden utvisa. Just nu lägger jag mest fokus på att undvika största smärttopparna och göra saker som jag mår bra av.

Men har lärt mig att det som inte dödar det härdar. Och så är det verkligen. Man lär sig något nytt varje dag. För mig har den här resan bara börjat. Jag har inget svar men jag har i alla fall fått avfärda dem mest akuta delarna. Jag har även fått mig en tankeställare då det kommer till att lyssna på kroppen och dens tecken.

Nu ska jag byta om och fara i väg och göra det jag tycker om som mest och mår som bäst av. 

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer