11 månader uppdatering 

För några dagar sedan 5/4 blev tjejerna 11 månader

11 månader har gått och det är helt sjukt. Den senaste månaden har det hänt så mycket med tjejerna. Dem förflyttar sig omkring på än så länge rätt okänt vis. Snurrar och hasar sig fram liksom.

De har också börjat få mer och mer personligheter. Tindra har börjat bli en riktigt liten retsticka. Hon kan krypa fram till Emilia och bara rycka saker ur händerna på henne. Emilia i sin tur blir i bland ledsen då det händer och i bland så blir hon bara arg och tar tillbaka det Tindra tagit. Tror dock att man får vara med och säga i från nu från start.

Tindra är den av dem som är störst då det kommer till att äta mat. Kan verkligen äta så mycket hon får med god aptit nästan jämt spelar ingen roll om det är Burkmat, klämis eller gröt. Emilia äter också med god aptit bara inte fullt samma mängd som sin syster.

Vi har även föregående månad spenderat en hel del tid med tjejernas morfar och mormor. Varit ett par helgturer till fjällstugan. Både alla tillsammans samt att tjejerna har varit med upp varsin gång enskilt.

Då det kommer till sömn har jag verkligen inget att klaga på får merparten av nätterna sova så att jag vaknar utvilad. Faktum är att jag oftast vaknar före tjejerna. Tänker att jag framöver kanske ska skriva lite om hur våran morgonrutin ser ut.

Då detta inlägg publiceras är vi nog redan uppe i fjällstugan och myser. Den här gången blir vi här uppe i lite mer in 2v och det ska verkligen bli super skönt att bryta av vardagen lite och får ladda batterierna och umgås med familjen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar