11 dagar

I dag har jag varit ute på promenad med mina tjejer och min kära mor. Vi behövde handla lite så passade på att ta en promenad till Ica. Sen efter det har det inte hänt så mycket typ spenderat lite egen tid med Emilia. Matat henne och låtit hon sova en stund på min bröstkorg. Nu ligger hon här bredvid mig och sover som en liten prinsessa. Vilket känns skönt då hon hade en lite tuffare natt med lite ont i magen. Så man kan säga att både hon och jag behövde vila lite. Tindra är uppe i vardagsrummet med sin morfar och mormor.

Senare kommer min syster med familj hit och lagar pasta. Sen blir det bara en massa mys som vanligt.

Tror jag fortfarande inte riktigt förstått det här med att jag skapat dessa två och att dem faktiskt är mina små tjejer. Kommer nog skriva mer om känslor och hur det varit för mig lite längre fram. Jag har liksom inte riktigt hunnit med känslomässigt än själv utan ska väl inom en snart framtid ta tag i det också. Just nu är det mest fokus på att hitta och se tjejernas behov, likheter och olikheter.

Men längre fram kommer jag skriva mer om min resa vad det gäller graviditeten, känslor och tankar. Måste bara landa i det själv. Om det tar 1 vecka, 3 månader eller ett halvår får vi se.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer