10 saker jag mår bra av

Jag tänkte i det här inlägget berätta om 10 saker jag mår bra av och varför dem får mig att må bra. Det är 10 saker jag ska berätta om helt utan någon inbördes ordning.

Att spendera tid med familjen
Behövs väl kanske inte någon närmare förklaring men sedan jag flyttade tillbaka till Umeå har jag känt otroligt tydligt att jag mår väldigt bra av att spendera tid med min familj.

Träning
Att få ta ut mig så jag blir helt slut mår jag bra av. Att få känna att musklerna är helt slut och att man gett allt man har är något jag mår super bra av.

Hösten
Jag kanske är en av få som faktiskt mår bra av hösten. Jag är en sådan människa som mer har problem med värmen på sommaren och föredrar det lite mer kalla som kommer med höst och vintern.

Ordning runtomkring mig
Att ha ordning och reda runtomkring mig är något som sprider ett lugn över mig. Att veta vart saker och ting ligger osv Att alla saker har en plats.

Att ligga steget före
Att ligga steget före och veta vad som ska hända härnäst är något som är väldigt skönt för mig. Att kunna förberedda mig både mentalt och även fysiskt på vad näste steg är. Att kunna bygga en plan för mer än det som händer här och nu.

Mina barn
Att se mina små tjejer utvecklas, le och skratta är något som jag värdesätter oerhört högt i livet. Dem kan verkligen vända en dålig dag till något speciellt bara genom att skratta.

Beröm

Att få höra att man gjort/gör något bra tror jag alla människor mår bra av. Bara man lär sig att ta till sig av det också. Det är något jag fått träna på och fortfarande gör.

Att göra något för någon annan
Att få hjälpa någon annan och se personen lyckas kan vara något av den bästa känslan jag vet. Att se att man haft positiv effekt på någon annans liv.

Kontraster
I bland behöver jag bara vara hemma och ta det lugnt och i bland behöver jag ha 100 bollar i luften för att må bra. Tror det är kontrasterna som gör at jag hittar en balans i livet.

Trygghet
Att omge mig av människor jag litar på och kan anförtro saker åt utan att det finns risk att det kommer ut till fel personer. Personer som jag känner sådan trygghet till så att jag kan lämna mina tjejer i deras händer utan problem.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer