10 Bästa sakerna 2021

Vi är nu i början av 2022 och vi säger hejdå till 2021. Tänkte i detta inlägg lista 10 av det bästa sakerna som hände 2021. Ingen inbördes ordning på sakerna utan det 10 bästa sakerna från 2021. Mycket kommer som ni kankse förstår handla om tjejerna. Dem har ju så klart haft en väldigt central roll i mitt 2021.

Flyttade hem till Umeå - Att jag valde att flytta hem till Umeå var något som var stort för mig 2021. Det var något som blev självklart då jag fick reda på att det var tvillingar jag väntade.

Att bli mamma - Det är nog inte bara det största som hände 2021 utan det största som hänt i hela mitt liv.

Tiden hos mamma och pappa - Direkt jag flyttade hem till Umeå flyttade jag in hos mina föräldrar tillfälligt tills min egna lägenhet var färdig renoverad. En väldigt mysig tid. Vi flyttade till våran egna lägenhet då tjejerna var drygt 10v gammal.

Mysiga stunder i fjällen - Vi har haft ett par fina resor till fjällen med tjejerna. Både under sommar/hösten och nu under vintern. Både jag och tjejerna trivs väldigt bra där uppe.

Att få se dem små växa upp och lära sig nya saker - Det är nog lite av det bästa bortsätt från att dem kom till mig.

Att se dem små ha ett sådant fin syskonrelation - Det band som finns mellan tvillingar kan vara något av det häftigaste att följa. Nu är mina tjejer snart 8 månader och jag har redan nu sett hur deras relation växt och utvecklats. Det är något jag tror och hoppas på att det är något som kommer fortsätta länge till.

Min egna utveckling - Det är inte bara utvecklingen hos dem små som varit roligt att se det här året. Utan även min egna utveckling, inte bara som mamma utan även som person. Kan skriva ett eget inlägg om det senare.

Att få skapa sig ett eget hem med dem små - Att jag nu har en lägenhet som är stor nog åt mig och tjejerna nu och även då dem växer och blir större är något som varit lite av en befrielse detta år. Vi har nu en nyrenoverad 3a på 80 kvadrat. Där vi kan bygga en framtid i lugn och ro.

Hur mycket tjejerna tycker om sin morfar och mormor - Då jag som sagt är ensam med tjejerna har jag sen dem kom haft ett väldigt nära förhållande till mina föräldar. Därför är det så fint att se hur mycket tjejerna tycker om att vara hos dem. Dem verkligen lyser upp då jag säger att vi ska gå till morfar och mormor.

Att hitta på saker med dem små - Att jag känner mig 110% trygg med att ta med tjejerna ut på offentliga ställen som köpcenter och affärer är viktigt för mig. Åker även buss med dem i dubbel vagnen utan några som helst problem.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar