005. 5 saker du vill göra under 2016

Få mina pengar att växa. Jag kommer inom en snar framtid att satsa lite av pengarna jag får från försäkringskassan i fonder och/eller aktier. För att se det som en investering för framtiden och för att jag ska få i gång någon form utav sparande.

Hitta tryggheten i livet. Hitta ett tryggt hem där jag vet att jag kan stanna en längre tid. (Att flytta runt på en massa andrahandskontrakt är inte jätte kul i längden). Även att hitta trygga människor att ha min omgivning. Att hitta nycklar för att kunna utvecklas och bygga ett stabilt liv helt enkelt.

Ta vara på vänskapen Ta vara på det vänner som finns för en i både medgång och motgång. Vänner som finns där för att skratta med dig men som även lånar ut sin axel då du behöver något att gråta mot.

Uppleva ny saker Jag vill uppleva saker som jag aldrig gjort förut. Det kan vara små saker i vardagen till större saker.

Våga chansa för att vinna Ska tänka mer utanför boxen och våga ta mig ge mig in i saker som jag inte tror jag klarar av. Vet av erfarenhet att jag klarar mycket mycket mera än jag tror. Kicken man får när man klarar saker man inte trodde på är så enormt skön.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer