vecka 34

I dag går jag in i gravidvecka 34. Allt är ganska lugnt än så länge. Väldigt trött och känner mig tung men det är kanske inte så konstigt. nu är det dock förhoppningsvis bara några få veckor kvar. På tisdag har jag tid för både ultraljud nr 3, samt ett läkarsamtal. Hoppas komma därifrån med någon form av plan för dem resterande graviditetsveckorna.

I går var vi även i väg en sväng och kollade på den lägenheten jag kommer flytta in i till sommaren. Såg väldigt lovande ut även om hyresvärden ska renoverad det mesta i den innan flytten blir av.

Annars händer det inte allt för mycket, försöker göra så lite som möjligt kan man väl säga. Varit väldigt trött ganska länge nu och det tar lite extra på det mentala kan jag verkligen medge.

Känns enormt skönt att saker och ting börjar falla på plats. Ser så fram i mot att få möta vår och sommar tillsammans med mina små tjejer. Kommer bli magiskt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
elinburman
elinburman,
Stina
,

Hur kommer det s��g att du inte visar några bilder på bebismagen?

elinburman
elinburman,
Ja du det ligger väl mest i två saker framför allt. 1: jag har aldrig varit speciellt bekväm i att visa upp min kropp på det sättet i huvudetaget. och 2 så har jag inte riktigt upplevt min gravidkropp som fin. Jag vet dock att den kroppen kommer ge mig det finaste man kan få i livet men just nu är det bara där fokuset ligger.
nouw.com/elinburman