Dagarna kommer och går

I går blev det att dra och lira lite innebandy i övik grymt jävla roligt hade vi må jag säga. dock två förluster men mot bättre motstånd.

Vi var också ett gäng som stannade kvar i övik och gick och såg hockey, Modo djurgården, matchen i säg var väl kanske inte den bästa, den blev total sågad av experterna i tv. Var grymt trött också, gymmet, innebandykoll, krogen och för lite sömn är ingen jätte bra uppladning för en heldag med innebandy och hockey. Men som jag mitt motto säger, Lev livet i dag för i morgon kan det vara försent. (har det tatuerat på armen för er som inte vet)

i dag har jag umgåts med min kära mamma vi har städat i min lägenhet och tagit en snabbis förbi stan. fick med mig ett jätte fint armband från ur och penn. När man inte bor hemma ägnar man allldels för lite tid med sina föräldrar känner jag, men när man väl umgås så värdesätter man det mer än när man bodde hemma och hade dem nära sig 24/7.

Ne nu blir det snart att dra i väg och kolla på dalen herr mot kais mora. Har man lite för sig så har man. Sen blir det en riktigt myskväll med den finaste pojken i mitt liv. 4

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg