April 2020 - slutsummering

Månadens bästa: Att få vara hemma med familjen. Även om dem varit borta ett tag och jag varit hemma i deras lägenhet själv. Att kunna cykla vart man vill och inte behöva anpassa sig efter bussar och tåg och likande.
Månadens sämsta: Allt som har med Covid-19 att göra. Alla begränsningar som medföljer och att inte kunna umgås med dem äldre som vanligt. Speciellt påtagligt då jag sällan är hemma i sådana här långa perioder. Då hade man önskat att man kunde ta tillvara på tiden på ett bättre vis. Men det är som det är och det är bara att gilla läget.

Månadens behov: Energidryck! samt att jag börjar känna ett större behov för att umgås med folk.

Månadens äntligen: Den här perioden hemma har nog varit bra för mig. Landa lite och försöka hitta en plan för framtiden. Varit ett väldigt bra fokus på träningen senaste månaden som jag längtat efter att få till.

Månadens bild: Den här bilden representerar mycket av vad jag lagt min tid på den senaste månaden. Det vill säga träning.

Månadens låt: Har egentligen en hel del låtar som har spelat flitigt den gångna månaden så lägger in en spellista i stället.

Månadens köp: Mitt ps4a helt klart. Så skönt att ha något att göra nu då man spenderar en hel del tid hemma. Mitt gymkort är något som jag verkligen också har uppskattat den gångna månaden.


Månadens lärdom: Att man inte kan kontrollera och påverka allting. Framför allt inte alla saker runtomkring. Att inte ha kontroll är något som i visa stunder kan stressa mig. Men bara gilla läget och göra det bästa av det.


Månadens serie: Har precis hittat en sjukt intressant serie på Netflix. Forumla 1 drive to survive. Älskar serier med dokumentär inriktning. Att få följa med in bakom kulisserna på något. Det är precis det den här serien handlar om. Inte bara loppen utan allt bakom. Bara hunnit se ett par avsnitt men är redan helt fast.
Månadens roligaste: Har inte direkt hänt så mycket som sticker ut den här månaden. I och med alla restriktioner pga viruset så rullar jag mest runt på att spendera tid hemma i lägenheten och spenderar tid på gymmet. .

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Carl
,
Hejsan! Skulle verkligen vara trevligt att få möjligheten till att lära känna dig bättre som person. Hur ska jag gå tillväga, finns de möjligen någonstans vi kan skriva?
elinburman
elinburman,
lägg till burman91 på snap så får vi se sen
nouw.com/elinburman
Carl
IP: 82.99.3.229